Elkezdődött vala a taposómalom, az egyetem. 

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy mindenki számára lehetőséget teremtsek a jegyzetek rendszerezett letöltéséhez, az online források, anyagok, könyvek könnyebb megtalálásához. Ehhez szeretném kérni a ti segítségeteket is. Jó lenne ha digitalizált formában a TELJES jegyzetanyag, a vaktérképek, olvasmánylisták, kidolgozott tételek mind fölkerülhetnének.

Természetesen facebook link is lesz, fecebook csoport is működni fog, jó lenne ha mint elsőévesek egy összetartó, egymásnak segítő csapat lennénk a vizsgaidőszakra. Természetesen mindenkinek mások a céljai, mindenki máshonnan jött, máshova tart. A Károlin eltöltött néhány év csupán egy pillanat az életünkben, ezért jó lenne kihasználni, megismerni egymást, megÉLNI ezt a pár évet.

Szerző: Rocker Kacsa  2011.09.15. 22:11 Szólj hozzá!

Címkék: történelem töri btk károli

A bejegyzés trackback címe:

https://kretori.blog.hu/api/trackback/id/tr813230593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása